tirsdag 5. juni 2012

To år siden sist! På tide å blogge litt igjen! Vi var en liten tur til Risør tidlig i mai for å sette opp forteltet på campingen. Tuuli og Mina finner mye spennende i gresset og har mye å prate om :) 17 mai jenta :) Mina sovnet i iskøen, men det ble is senere på dagen :) Vi fikk besøk av en tårnseiler. Den bommet litt og fløy i veggen, så vi lot den hvile inne en natt for det regnet sånn og den var litt pjusk. Dagen etter kvitret det i stua og vi slapp den ut. Håper den satte pris på en varm natt inne :) Veldig koselig med sauer på Sørli går en drøy km fra oss :) De er lånt ut fra Nordre Lindeberg gård for å klippe gresset :) Mulig det blir besøksgård der etterhvert :)

3 kommentarer:

 1. Så koselig, Mona :)
  Ønsker dere en riktig god sommer!
  Klem fra meg, nuss fra Nalle ;-)

  SvarSlett
 2. Ja det var på tide nå :) Sa jo tidligere i våres at jeg skulle komme på blodsporhelg, men det ble ikke sånn allikevel :(

  Men vi kommer plutselig oppover og håper vi sees :) Om ikke før så kommer vi i juli. Har tre uker ferie og da er vi nok en del på hytta :) God sommer til dere også og kos deg i ferien din nå og på vasetdansen til helgen :)
  Klem fra Mina og meg og Tuuli er på Bøgaset med mormor :)

  SvarSlett
 3. Så koselig! Mina er blitt stor! Søt unge!

  SvarSlett