torsdag 10. juni 2010

Drammen og Bøgaset :)

Vi har hatt noen kjempefine dager med utstilling i Drammen og på hytta etterpå. Det har vært knall sol og varmt hele helgen og bare litt skyer og regn siste dagen :)

Det var veldig koselig på utstilling med hyggelige folk, gode kaker og deilig gress å sitte i. På toppen av det hele fikk Tuuli rød sløyfe og ble nr to i åpen klasse. Ikke så værst med en litt streng dommer :) Det er jenta si det :)

Har ikke vært på hytta på en stund nå, så det var veldig deilig med noen dager der :)
Fikk med oss gubbetorvet i Nesbyen på søndagen også, og la igjen litt penger der :)


Mormor, Mina og Tuuli koser seg i gresset med kaffe og kaker :)Vi venter på tur :)Tuuli ser ut til å like dommeren :)Vi fikk beskjed av dommeren å lange ut.....og vi gjorde så godt vi kan, men ikke så lett når både hund og eier har litt korte bein hehe :)Her får vi noen gode tips av Ida på sidelinjen :)Ida og Jippi! Gratulerer!På vei til hytta etter Dramemn kjørte vi om Eggedal og måtte stoppe å spise på Andersnatten kro for ikke å sulte ihjel tross alle kakene ;) Lite familiedrevet sted hvor vi satt ute i hagen! Veldig koselig, god mat og rimelig med kaffe og kjeks til midagen :) Kan anbefales!


Vi slapper godt av på fjellet :) Mina var forkjøla og sov inne.

Vi fant Haugtussa i skogen :)Kjempefin gammel støl på vei til timmermannstølen med nøve og Nalle. De kom til oss på hytta mandag og vi gikk en kjempefin tur :)Se så koselig lunsj :)Skal vi leke eller Nalle!!Kom igjen a Nalle!!

Slapp av Tuuli! Jeg gidder ikke nå!!Nøve kasta steiner uti vannet og Tuuli bel lurt uti........men Nallebror klok som han er lot seg ikke lure hehe...


Et fint tre på Timmermannstølen med julelys på enda :)To fine på Timmermannstølem :)Mormorkos er så koselig :)Mina bare kuler´n litt :)Christian er på besøk og Mina er bajas i sofaen :)

5 kommentarer:

 1. Nalle er SÅÅÅ stolt av søstera si som fikk rødt i Drammen :o)))
  Jeg syns det er så koselig at vi kan treffes og gå slike fine turer med hundene. Håper vi får til flere i løpet av sommeren :o)

  SvarSlett
 2. Tuuli takker og er veldig stolt av broren sin også som er så stor og sterk og snill :)

  Vi gleder oss til flere turer :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med rød sløyfe, Mona! Nå har du kanskje noen tips å lære bort? Morsomt å se Nalle og Tuuli sammen, de er veldig like. Og Mina er bare så kjempesøt! Sees i morra på banen!

  SvarSlett
 4. Så artig å følge med dere her!!!! Søte, alle sammen! Savner dere, håper vi får til å treffes utpå sommer/høsten :-) Klæm!

  SvarSlett
 5. Tusen takk Ragnhild :) Føler det er litt flaksbetont i ringen. Vi får prøve å finne ut av det i morgen :)Nalle og Tuuli er like i det de gjør også. Ingen tvil om at de er søsken :) De har stumme bjeff begge to :)
  Sees i morgen :)

  Torill: Ja nå er det lenge siden! Håper vi får det til enten her eller der :) Tar gjerne turen til Trondheim igjen også :)

  Klem fra oss jentene og hils alle :)

  SvarSlett