onsdag 28. april 2010

Kongsberg 2010

Vi koste oss veldig på Kongsbergutstillingen i år. Det var nydelig vær. Masse koselige folk og såå mange fine hunder.
Tuuli har ikke alltid trivdes så godt i ringen, men i dag strålte hun og virket som hun koste seg :) Veldig gøy og det gav resultater. Hun ble andre beste tispe og fikk CK. Dommeren sa hun hadde vunnet hvis hun hadde vært litt slankere. Så nå må vi kutte ned på alle godbitene. Har nok blitt litt mye i vinter :) Men man skal jo kose seg litt også :) Kan hende vi må prøve oss flere ganger i sommer, når hun har fått av seg noen gram :)
Planlegger også valper på tuuli til høsten, så vi må ut å flørte litt hehe :)

Man blir jo litt stressa på utstilling og jeg glemte å ta bilder, men mormor tok mange når vi var i ringen, så de kommer her med de siste først.

Veldig koselige folk alle som har lapphunder. Vi hilser til alle og sees snart igjen håper vi :)

Klem fra Mona Mina og Tuuli :)Vinnerjenta :) Andre beste tispe. Det er jenta si det :))Her får Tuuli gratulasjonskos av Ida :)Her får vi sløyfe for andre beste tispe og Ck. Veldig stolt mor! :)Her får Tuuli vite at hun er litt for tung, men i vinnerklassen :))Kom da tuuli :)Vi venter på tur :)Såååå flink Tuuli!!Milli og Gry i fin fart :)og vi andre fulgte på :)Tuuli løp så fint :)Venter på dommeren :)Mange fine damer her :)Mina koste seg på utstilling :)

6 kommentarer:

 1. Gratulerer masse med Tuuli på Kongsberg. Det var fortjent. Flott dame, det.....

  Hyggelig å være litt sammen med dere. Og jeg regner med det ikke blir siste gangen. :)))

  SvarSlett
 2. Grattis med kjempe bra utstillings resultat. Veldig koselig å treffe deg. Vi ses nok sikkert på en annen utstilling åsså!
  Ha en flott 1 mai helg!!

  SvarSlett
 3. Fine bilder! Moro å se dere der! Og gratulerer med godt resultat! Hvis ikke vi sees i nabolaget, så treffes vi vel i Drammen!

  SvarSlett
 4. Hei dere :)

  Takk for gratulasjoner. Tuuli er stolt og strutter rundt i nabolaget om dagen :) Veldig koselig å se dere, og vi sees nok snart. Tenkte å være med på drammenutstillingen og også Biri :)
  Ragnhild: Vi sees kanskje på Hellerud :)

  SvarSlett
 5. Grattis, grattis til den vakre jenta!!!

  SvarSlett
 6. Nalle-bror, 4 år25. mai 2010 kl. 13:40

  Gratulerer med dagen, søster Tuuli!
  Stor bamsekos fra Nalle

  SvarSlett